Jaanika 3.klass. Me käi­sime muuseumis. Seal oli väga tore. Meile näidati seal topiseid: kitsi, hunti, öökulli, oravat, ilvest ja rähni. Saime ka sooja teed juua ja täitsime loomade kohta töölehte. Üks tädi rääkis veel meile vaimu­dest jutte.

Sigrid 3.klass: Mul jäi meelde, et kui kivi ümber tantsida ja kukerpalli visa­ta, muutud libahundiks. Kui kratti meisterdada ja oled te­mast tüdinenud, pead ütlema talle sellist, mida teha ei saa. Näiteks ütled talle, et too sõe­laga 10 l vett. Mulle meeldis see väga!

Eliise 3.klass: Muuseu­mis meeldisid mulle kõige rohkem topised. Eriti rebane. Tegime ka ülesandeid. Siis rääkisime, kuidas hundiks saada. Sain ka jutust teada, kes on kodukäija. Siis näi­tas muuseumiõpetaja meile soovikivi. Panin sinna kolm juuksekarva ja loodan, et minu soovitud soov täide lä­heb. Tore oli.

Karl Ilmar 3.klass: Ühes pimedas toas oli ka apteek ja mina arvasin, et apteeker on päris. Panime tule põlema ja nägin, et mees ei olnud päris, vaid vahakuju. Selles ruumis oli veel rahapada. Muuseu­miõpetaja ütles, et kui taha­me selle toa kohta teada, pea­me tulema apteegitundi.

Lisete 2.klass: Kõige roh­kem jäi mulle meelde, et kui sa tahad libahundiks muutuda, pead täiskuuööl ümber kivi kukerpallitama. Kui tahad ta­gasi inimeseks muutuda, pead saama noa otsa pistetud leiba süüa. See oli lahe muuseum.

Joosep 2.klass: Mulle meeldis sealt kõige rohkem karu ja libahundist jutt. Ap­teegitoas oli ka rahapada.

Martin Roomet 2.klass: Mulle meeldisid seal kuuldud jutud. Vahva oli jutt tuulispa­sast. Kui tahad teada, kes on selle teinud, pead lööma noa keerisesse ja oma jalgade va­helt vaatama, kes seal on.

Liis 2.klass: Mulle meel­dis kuulata juttu libahundist. Vahva oli ka apteegi-tuba. Loomad olid lahedad, eriti jänes - nii nunnu!

Tore üritus!

Aitäh vanematele ja õpetaja Tiinale