Juhatuse liikmed Heino Luik, Olga Palu ja Saida Lokk täitsid põhikirjalisi ülesandeid: dokumentide haldus  ja info edastamine, projektide koostamine ja läbiviimine, sõnumite ja teadete saatmine valla lehte, aastaaruande edastamine äriregistrisse. Helmi Rüüsak täitis kassapidaja ülesandeid. Olga Palu, Enna Vallas ja Saida Lokk osalesid valla seltside ümarlaua õppepäevadel ja Viljandimaa Arenduskeskuste koolitustel. Heino Luik on olnud jututubade moderaator ja andnud teavet valla elust, vallavolikogu tööst ning ühiskonnas toimuvatest sündmustest.

Tegevusrühmadest tegutsesid aktiivsemalt eakate klubi "Hõbeniit" (esinaine Enna Vallas), lauluansambel „Hõbeniit"  (Syrle Eesik), kapell „Tempera" (Linda Raheste) ja kepikõnni- ning võimlemisrühm (Enna Vallas).

Jututubade eesmärgiks on anda inimestele teavet kohalikust elust ja ühiskonnas toimuvatest arengutest. Jälgime, millised teemad on päevakorral, tähistame tähtpäevi ja sündmusi. Jututoas on osalenud valla sotsiaaltöötaja Liivi Loi, külalised teistest seltsidest ning valimiste eel erakondade esindajad. 2012. aastal võõrustasime valla seltside ümarlauda, tähistasime emakeelepäeva ja algas tihedam koostöö noortekeskuse lastega ning mulgi keele ja kommete meeldetuletamine. Oluliseks oleme pidanud tegevuse kajastamist valla lehes ja Olga Palu paikkonna omapära meeldetuletavaid  mulgikeelseid sõnumeid.

Alati on eakate ellu toonud vaheldust suvel korraldatud ekskursioonid, mida on organiseerinud Enna Vallas. Käidud on Lätimaal, Taanis, Soomes ja mitmetes paikades Eestimaal. Projektide toel külastati Viljandimaal Kaasiku talu, Heimtali koduloomuuseumi ja hobusekasvandust, tutvuti eluga Polli Hooldekodus ja Mulgi Häärberi Eakatekodus. Rahvakultuuri projekti "Oleme Karksi mulgid" raames sõideti koos noortekeskuse lastega Tõrva mulgi laulu- ja tantsupeole.

Koostööd on tehtud Karksi Kultuuriseltsi, Karksi Haridusseltsi ja Kitzbergi Sõprade Seltsiga. Osaleti Karksi Kultuuriseltsi organiseeritud ekskursioonidel Tarvastu ja Häädemeeste valda ning Paidesse. Läinud aastal oli võimalik käia tutvumas Tallinnas Euroopa Liidu teabekeskusega ja osa võtta eakate festivalist Salme Kultuurikesuses.

Uue ettevõtmisena liitusime koristusüritusega „Teeme ära", mille raames hoiame korras Karksi-Nuia EAÕ kiriku kinnistu, seda jätkame ka käesoleva aasta aktsioonil 4. mail.

Suurt huvi, järgnevaid küsimusi ning arutelu andis Olga Palu ettekanne, mis tuletas meelde 6-7 aastat tagasi tehtud eakate küsitlusi ning inimeste soove. Leiti, et nii mitmedki asjad on teostatud (noortekeskuse hoone ümberehitus), paremini organiseeritud tänavahooldus ja kalmistud (Karksi Vallahoolduse töö) või on palju häid valikuid (kultuuritöö).  

Päevakorra kohaselt valiti uus juhatus. Kandidaatideks seati üles Olga Palu, Saida Lokk, Heino Luik, Hilja Rätsep ja Valdur Kirsipuu. Nimekirjast taandasid ennast Saida Lokk ja Hilja Rätsep. Üldkoosoleku otsusega kinnitati kolmeliikmeline juhatus: Heino Luik, Olga Palu ja Valdur Kirsipuu. Pensionäride ühendus avaldas tänu kauaaegsele juhatuse liikmele Saidale  ja loodab tema jätkuvat  aktiivset tegevust ühenduses.

Järgmine eakate kokkusaamine on kolmapäeval, 13. märtsil algusega kell 11.00.