Tüdrukute tulemus oli seda hinnatavam, et põhikoosseisus oli platsil kolm õiges vanuses ja kolm noorema vanuseklassi tüdrukut. Kohila parimaks mängijaks tunnistati Karmen Mereküla, kes oma noorusele vaatamata tegi kõige rohkem ässpallinguid ning andis kogu turniiri jooksul stabiilselt ning taiplikult ründajatele õigesse kohta õige kõrgusega ründesööte.

Võistkonnas mängisid: Karmen Mereküla, Kertu Laak, Kadi Talts, Hanna- Loore Õunpuu, Aet Abramson, Helle- Maris Siilak, Helina Heinala, Andra Aavik, Johanna Parve, Pillerin Asperk.

Veebruari esimestel päevadel toimus Pärnus Eesti Võrkpalli Liidu Karikavõistluste U20 (1994/95) finaalturniir, mis on ühtlasi eelturniiriks peagi saabuvatele Eesti meistrivõistlustele. Turniirist võttis kokku osa 13 tütarlaste võistkonda.

Kohila kuulus tugevamasse finaalgruppi, sai alagrupis 2. koha, poolfinaalis läks kokku esikohapretendendi Viljandiga, kelle võitis pingelises mängus. Alla jäid Kohila neiud seekord vaid Võrule ning teenisid auga välja hõbemedali.

Kohila võistkond oli sellel turniiril vanuseliselt noorim, mis näitab eriti tüdrukute tahet ja võitlusvaimu.