20. LASTE LAULUPÄEVAL esinesid noored Oravalt, Mikitamäelt ja Värskast

Välja anti mitmeid eripreemiaid ja auhinnatud sai 3 publiku lemmikut, kel­leks osutusid Birgit Rätsepp Orava Põhikooli 4.klassist, Kristel Kõivo ja Jane Vako Värska Muusikakoolist. Külalisesineja Ott Leplandi lemmik oli Reno Aan Värska Gümnaasiumi 1. klassist, saatebändi lemmikuks osutus Kristel Kõivo Värska Muusikakoolist ning Puhhi ja Notsu lemmikuteks olid Birgit Rätsepp Oravalt ja Toni-Marten Riik Värska Lasteaiast. Saatebändi moodustas Puhhi ja Notsu sõpruskond muusikakoolist: Tiiger - Kristjan (trummid), Jänes - Tiina (kla­ver), Öökull - Ott (kitarr) ja Cristofer Robin - Ingmar (bass).

Laule õpetasid Galina Viskar (Värska Gümnaasium ja -Lasteaed), Meeli Härm­son (Värska Lasteaed ja - Muusikakool), Eva Sulaoja (Mikitamäe Kool), Maaja Glaser (Orava Põhikool) ja Ingmar Päid (Värska Muusikakool). Kontserti veda­sid Puhh (Meelike Kruusamäe) ja Notsu (Janika Teervalt).

Koostööpartneriteks ja toetajateks olid Värska Kultuurikeskus, Värska valla ha­ridus- ja kultuurikomisjon, Eesti Kultuurkapitali Põlvamaa Ekspertgrupp, Vast­seliina Rahvamaja ja Räpina Rahvamaja.