Järgnes rekonstrueerimistööde periood, sest maja vajas põhjalikku ümberehitust. Rajati uued vee- ja kanalisaltsioonisüsteemid ja omal kulul liituti Roosna-Alliku aleviku ühisveevärgiga.

Maja kütab veebaasil põrandaküte, mida toidab õhk-vesi tüüpi soojuspump. Aldur Lõhmuse sõnul on taolise küttesüsteemi eeliseks mugavus, sest soe on ilma olulise inimvaevata aastaringselt tagatud. Kolmest bürooruumist, laost, tualettruumidest ja köögist piisab praegu kuue töötaja jaoks, kuigi reservis on veel kõrvalhoone, mida planeeritakse edaspidi laopinnana kasutada. Ehitustööd teostas Tafrix OÜ.

Vesi & Õhk OÜ on spetsialiseerunud hoonesiseste vesivarustus-, kanalisatsiooni- ja küttesüsteemide paigaldustööde teostamisele. Aldur Lõhmuse sõnul ei plaani ta lähiajal oma firma laiendamist, küll aga panustab vahendeid töötajate koolitamiseks, et olla kursis kaasaegsete materjalide ja tehnoloogiatega.

Juhi arvates võimaldab ettevõtte spetsialiteet praegu Järvamaal tõrgeteta tegutseda, kuigi täna nähakse vaeva selleks, et tulevasteks perioodideks tööd jätkuks.

Jätkusuutlik tegevus nõuab kõrget töökultuuri, teadmisi, paikapanevaid kokkuleppeid ja koostööd. Samuti on firmajuhi arvates tähtis, et jätkuks fonde ja häid projektikirjutajaid, selleks, et ehitustegevus Järvamaal ei raugeks. Soovime Vesi & Õhk OÜle edu!