Oleme muretsenud ka tervise- ja suusaradadel uue tähistuse, kus on arvestatud kohtunike maja asukohaga. Tulevikus saavad kõik terviserajad (1 km, 2 km, 3 km ja 5 km) alguse kohtunike maja eest ja lõppevad samas kohas. Raja tähistuse ülespanekuks läheb kevadel.

Koeru terviserajad leiavad kasutust ka kogu aasta ulatuses. Suvisel perioodil on rajad niidetud ja avatud jooksjatele/kepikõndijatele. Talvisel ajal on suusaradade eest hoolitsetud, et harrastajad saaksid sõita vaba- kui ka klassikalises tehnikas. Aasta läbi hooldatud radadel valmis 2010. aastal kolmekilomeetrine valgustatud rada, mis läks maksma 60 000 €. Järk-järgult vastavalt võimalustele ja vajadusele on Koeru terviseradasid arendatud ja loogilisena jätkuna nähti radadel kohtunike majakest, mille valmimine sai teoks täna PRIA toetusele ja maksis 2600 €.

Lisaks eelnevale sain täna PRIAst kinnituse, et meie uus projekt suusavarustuse soetamiseks sai rahastuse. Plaan on osta uued suusad koos klambrite ja suusasaabastega. Suusad on mõeldud rentimiseks sümboolse hinna eest nendele, kellel endal suuski pole, aga on soov suusatada.