Tuli selgitada ka koalitsioonivalitsuse ministrite pädevusele vastavust seoses nende vahetusega.

Ka sai rahvas selgituse riigikogu töökorra kohta kolmapäevase infotunni ajal. Edasi käsitlesid küsimused Estonian AIRi pankrotiseisu ja saneerimist, äriseadustiku alusel sajaprotsendiliselt riigile kuuluvatele ettevõtetele kontrollimatu eraõigusliku staatuse andmist ja nende ettevõtete käitumist vabaturu tingimustes. Rahvale oli arusaamatu ja vajas selgitust ka Eesti Energia põlevkivialane tegevus välismaal. Samuti ei rahulda rahvast riigi ettevõtete välismaalastele müük, olgu see siis piirituse tootmine või kavandatav Eesti Posti müük.

Veel käsitleti Eesti Energia hinnatõusu ja monopoolse seisu säilitamist riigi poolt ja ka majandusministri väidetavalt ausaid isikuomadusi.

Kokkuvõtteks olid küsimused valitseva koalitsiooni tegevusele suunatud erinevalt Jüri Ratasele esitatutest, mis olid tervishoiutöötajate streigi asemel riigireformile suunatud. Paljud selgitused ja vastused ei rahuldanud vallakodanike arusaamist riigiasjadest. Sellele vaatamata oli teretulnud kohtumine ja suhtlemine vallakodanikega ja loodame ka edaspidi kutsuda riigikogu liikmeid rahvaga suhtlema.