Sulev Liiviku sõnul sai rahandusministeerium Sauelt palju väärt informatsiooni: „Näiteks - kuidas võiks eelarvestrateegias investeeringuid kajastada. Seda saame kasutada KOV-i finantsjuhtimise käsiraamatu täiendamiseks."

Teine valdkond, mida kohtumisel lahati, oli info tarnijate kohta, mis kajastub KOV-ide raamatupidamises. Selle teadmisega on Rahandusministeeriumil võimalik edasi arendada saldoandmike infosüsteemi.

Kohtumine lõppes Saue Gümnaasiumi ja Noortekeskuse külastusega. „Asutused jätsid hea mulje. Koolis oli tore näha, et lastel silm säras. Klassiruumid olid hästi varustatud vajalike õppematerjalide ja -tehnikaga. Noortekeskus oli igati avar ning pakkus väga erinevaid võimalusi laste ja noorte jaoks," võtab Sulev Liivik kokku muljed meie koolist ja noortekeskusest.

Fotol: Rahandusministeeriumi KOV-ide finantsjuhtimise osakond arutas Saue kogemust linna eelarvestrateegia koostamisel. Vasakult: Andres Jõgi, Henn Põlluaas, Ingrid Niid, Sulev Liivik, Kersti Sannik ja Pirgit Lohk. Foto: Sirje Piirsoo