Hoolimata sellest, et Eesti rohumaadel kasvatatud veiseliha on tervislik, sisaldades teistest lihaliikidest rohkem mineraale ja erinevaid vitamiine, on veiseliha osakaal eestlaste toidusedelis veel väike. Samuti on Eesti inimeste teadmised veiselihast ja sellest valmistatavatest toitudest vähesed.

Ühingu eestvedamisel toimub kuni 7. aprillini kaheksateistkümnes Tallinna, Tartu ja Otepää restoranis veiselihakuu, mil restoranide tippkokad pakuvad erinevaid veiselihast valmistatud roogasid, kombineerides neid hooajalise kohaliku toorainega.

MTÜ Liivimaa Lihaveis on loodud Eesti suuremate aberdiin-anguse ja herefordi tõugu karju omavate lihaveisekasvatajate poolt rohusöötadel kasvatatud veiste liha propageerimiseks ja turustamiseks. Liikmete loomadele ei söödeta erinevaid ostusöödalisandeid ega teravilja.