Vallavalitsusele oli õigeaegselt esitatud kolm taotlust, mis vastasid stipendiumi statuudi nõuetele.

Arvi Kiik (õpib Tartu Ülikoolis magistriõppes arvutitehnikat) on hooldanud Kabina küla spordiplatsi, ajanud sisse ja hool­danud suusaradasid Kabina külas, esindanud Luunja valda mitmetel spordivõistlustel (Emajõe mängudel, Tartumaa ja Eestimaa talimängudel). Suvel on korraldanud ka Luunja valla noortele Kabina spordipäeva, kus toimus noortevaheli­ne võrkpalliturniir, jalgpallimatš ning muud seltskondlikud võistlusmängud. Lisaks tegutseb aktiivselt Luunja Noorte­volikogus. Õppimine on Arvil korras. Soovitajaks on Arvi Kiik'i lõputööde juhendaja Anne Villems.

Andres Kiik (õpib Tartu Ülikoolis III kursusel infotehnoloo­giat) on 2012.aastal korraldanud noortele rattamatka Lõuna - Eestisse (mida toetas Luunja vald kohaliku omaalgatu­se konkursi raames). Ka korraldas Andres vastlapäeva tä­histamise Kabina külas (mida toetas Luunja vald kohaliku omaalgatuse konkursi raames). Samuti on Arvi hooldanud koos vennaga Kabina küla suusaradasid ja spordiplatsi. And-res on esindanud Luunja valda mitmetel spordivõistlustel (Emajõe mängudel, Tartumaa valdade tali- ja suvemängudel, Vabariigi valdade talimängudel, Kurepalu krossijooksul, Jü­riöö jooksul). Õppimine on Andresel korras. Andres Kiige soovitajaks on Aadu Raav.

Signe Lepaste (õpib Tallinna Ülikooli Rakvere Kolledžis I kursusel alushariduse pedagoogikat) on osalenud aktiivselt Luunja NVK korralduskoosolekutel. Luunja Valla Noore Tegi­ja konkursil oli ta idee arendaja ning korraldusmeeskonnas. Oma sõnul on ta andnud panuse üle Eestilise noortepoliitika arendamisele. Soovituse andis Kavastu NK-se juhataja Re­nate Sagaja, kelle sõnul Signe on aidanud sisustada noorte vaba aega ning olnud abis Kavastu Noortekeskuse ürituste korraldamisel.

Vallavalitsus rahuldas konkursile laekunud taotlusavaldused stipendiumikomisjoni ettepanekul ja määras kõikidele taotlejatele 200 euro suuruse stipendiumi.

Käesoleva aasta teisel poolel toimub järjekordne stipen­diumikonkurss, mil jagamiseks on 400 eurot.

Soovitame tutvuda aegsasti stipendiumi statuudiga valla veebilehel (15.12.2011. a. määrus nr 39).

Ootame aktiivset osavõttu!