Oleme vallavalitsuses teinud head tööd ja meil on olnud ka õnne ning tänu süsteemi tundmisele ja järjepidevale asjaajamisele on meil õnnestunud saada palju suuri investeeringuid nii projektidega fondidest, kui Riigieelarvest. Need kõik tulevad valla territooriumile, meie inimeste heaks.

Ehituseks läheb Maaritsas, kus valmib lõpuks kauaoodatud jalgteedevõrk koos maanteevalgustusega. Tuleb kaks ülekäigukohta ja kergtee kuni kultuurimajani. Savernas saab terve lasteaiahoone uue katuse ja vihmaveesüsteemi. Eelmisel aastal alustatud Saverna vee ja kanalisatsiooniprojekt lõpetatakse kevadel, kus üleskaevatud alad korrastatakse ja haljastatakse, vajalikud kohad asfalteeritakse.

Maaritsa vesi ja kanalisatsioon saab täiusliku projektlahenduse, mille abil saame edasi taotleda vahendeid selle korrastamiseks. Valgjärvele tuleb 1,3 km. pikkune valgustatud kergtee, mille projekteerimist alustame suvel ja ehituseks läheb järgmine aasta. See on väga suur projekt, loodame jõuda kokkuleppele kõigi seotud kinnistuomanikega, et projekt venima ei jääks.

Lisaks eeltoodule on juba esitatud ka häid projekte meie valla MTÜ- de ja ettevõtjate poolt Põlvamaa partnerluskogule.

MTÜ-delt 3 projekti ja ettevõtjatelt 4 projekti. See näitab meiekandi inimeste aktiivsust oma eluolu paremaks muutmisel. Vald toetab selliseid omaalgatuslikke ettevõtmisi alati.

Seega lähme jälle kindlalt ja turvaliselt aastale vastu, tegutseme vastavalt võimalustele ja enamuse tahtele. Et käesolev aasta on ka valimisaasta, siis kutsun teid kõiki osalema valimistel. Hääletage oma südametunnistuse järgi, aga tulge ja tehke kindlasti oma valik.

Head talveaja lõppu, kevade algust ja palju energiat päikeselt!