Paljudele sai helistatud, kuulutused välja pandud ja kui esimesel trenni päeval tuli kohale üle kümne huvilise, olime täitsa rahul. Järgmistel kordadel hakkas aga ikka rohkem ja rohkem naisi kohale tulema ja ühel hetkel tundus, et ega nad saali hästi ära mahugi.

Tänase seisuga on nimekirjas 40 huvilist. Treening toimub kindlatel päevadel, kolmapäval kell 19.00 ja pühapäeval kell 18.00, tasu 2 eurot kord. Käiakse Savernast, Kambjast, Kammerist, isegi Tartust ja muidugi kohalikud inimesed Maaritsast.

Üks oodatumaid päevi talvel on kindlasti vastlapäev. Tänavu varakult, juba 10. veebruaril lõbutses Maaritsa rahvas. Ilm oli väga super, plusskraadid ja sadas laia pehmet lund. Inimesi tuli aina juurde ning kogunes kokku lausa üle saja hinge. Lastega on meil alati hästi, neid on palju ja samuti lastele mõeldud tegevusi.

Riinal, Eijal ja Hiiel sujusid võistlused-mängud pingeliselt, sest kaasa elati perekonniti.

Juba teist aastat saab meie vastlapäeval saanisõitu nautida „eurohobusega", mida juhib Kalev. Võistlused ja liulaskmised olid juba ammu lõppenud, paljudel hernesupp ja kuklidki söödud, kuid saanisõitu soovijate järjekord tundus otsa mitte lõpevadki.

Meie eakamad vastlapäevalised said mõnusasti juttu puhuda ja vaadata nooremate tegemisi. Luimäel aga leidus veel hulgaliselt lustijaid ka siis, kui suurem osa rahvast juba koduteel oli. Järgmine üritus Maaritsas on aga naistepäevapidu 8. märtsil. Kõigile päikest ja kena kevade ootust!