Juba lõunast saati oli supipada tulel ja saunad tossasid. Iga osavõtja sai kohe alguses keha kinnitada. Ja ürituse edenedes oli võimalus saunas käia. Kõik oli osavõtjatele tasuta.

Päev algaski lõbusa muusika saatel laste kelgutamisega, kes olid väga osavad mäest allasõitjad. Juhtus ka uperpalle, aga sellest ei hoolitud. Ikka edasi! Sellel võistlusel ei olnud kaotajaid ja iga sõitja sai autasuks vastlakukli. Peale selle oli lastel võimalus saaniga sõita, ainult hobuse asemel oli vedajaks „moodne hobune" ATV.

Mägi ei jäänud üldse tühjaks. Juba tegid julgemad naised kelkudega mäest allasõitu.

Nalja ja naeru oli palju!

Tänu Janeki meeskonnale süüdati valgus - tundraküünlad - ja pidu jätkus rõõmsasti tulevalgel. Aitäh neile!

Hämaruse saabudes algasid meeste mängud. Meeskondlik ree mäest allasõit tekitas palju elevust ja põnevust.

Mis sest, et rege tuli vahepeal kohendada. Veelgi atraktiivsem oli lumesaanide mäkketõusu kiirendusvõistlus. See võistlusala viis mehed nii hasarti, et enne südaööd ei saanudki lõpetada.

Grililmajas oli võimalus ise vorsti grillida, suppi ja kukleid mekkida.

Algas lõbus saunaskäimine. Kõigepealt soome sauna, siis torusauna ja kõige lõpuks tünnisauna. Ainult saunalina pidi igal saunalisel endal kaasas olema. Lõbu ja tralli oli laialt.

Kõik osavõtjad on tänulikud ürituse organiseerijatele, ettevalmistajatele ja läbiviijatele, eriti suur tänu Gunnarile, kes oli selle meeldejääva päeva hing. Tänud ka Heljele ja tema vaprale naiskonnale, tänu kellele jagus maitsvaid vastlakukleid kõigile.

Loodame järgmisel aastal jälle vastlapäeva üheskoos tähistada.