Tänavune talv on kui kingitus, kuna suusailma on olnud pii­savalt palju. Eelnevatel aastatel oleme käinud staadionil suusa­sõitu harjutamas, kuid sel korral palusime Ainar Saatmanil sõita suusarajad sisse lasteaia kõrvale. Suur aitäh talle!

Kolm aastat tagasi soetasime lasteaiale 20 paari uusi suuski ja suusasaapaid, tänu heale varus­tusele õnnestub ka suusatama õppimine edukamalt.

Lapsed on saanud oma suu­satamisoskust arendada näiteks talispordipäevadel ja suusamat­karadadel Kalina külas, kuna meie heaks koostööpartneriks on olnud Kalina külaselts.

18. veebruaril käisime Triki­tõrude rühmaga järjekordselt Kalinal suusamatkal. Matka pik­kuseks tuli 3 km, kõige suurem suusataja oli Kristjan, kes sõitis kokku 4,5 km. Kõik mudilased said korraliku koguse füüsilist koormust ja hea enesetunde. Märkimist väärib Naerutõrude rühmast Oliver, kellest võiks kas­vada tulevikus uus suusakuulsus.

Kallid lastevanemad, teadke, et hea liikumisvilumusega lap­sed on koolis vaimselt ja sot­siaalselt edukamad. Väga tähtis on teie eeskuju, sellel on suur jõud ning lapsed järgiksid oma vanemaid meelsasti. Rõõm lii­kumisest haarab kogu peret ja muutub elustiiliks. Sellest saa­dav kasu on tervis ja energia, teotahe ja elurõõm.