Kõikidele tantsijatele tehti kaunid soengud endise Viru- Nigula tantsutrupi Gaudium tantsijanna Katre poolt. Kuna Pillerpalli koosseis täienes sellel hooajal lausa 8 tantsija võrra, siis võttis soengute tegemine üsna kaua aega.

Soengud valmis, trenn tehtud, suundutigi Rakvere Teatrisse. Tantsutrupp Felicitas esitas kaks tantsu, millest ühel oli esmaesitus ning Pillerpall ühe tantsu. Hoolimata pisikesest kostümeerimisega seotud äpardusest, mis tantsutrupil Felicitas juhtus, olid tantsijad siiski rõõmsad ja nautisid tantsimist.

Mul on hea meel, et Koolitants on saanud üheks iga-aastaseks traditsiooniks, mida tantsijad pingsalt ootavad ning millel osalemine on neile väga oluline. Koolitantsul käidud, saavad tantsijad pisut puhkust ning aprillis hakkab pihta järgmine kiire aeg. Aprillis on plaanis esineda Lehtse Väikekoolide Muusikapäeval, Viru- Nigula valla väikelaste päeval, Kalevi tantsu- ja liikumisfestivalil, mais Viru-Nigula vallapäevadel, VUPSS laulu- ja tantsupäeval, tantsufestivalil „Kuldne karikas" ja juunis Viru-Nigula valla perepäeval. Millalgi on plaanis minna ka Põhjakeskusesse esinema, ent kuupäev on veel selgitamisel. Loomulikult on oodatud kõik esinemiste pakkumised, millest heameelega osa võtame. Tantsutruppide tegemisi saate jälgida internetist www.virunigulatantsijad.weebly.com. Tänan kõiki sõpruperekonnaliikmeid - tuttavaid, kes Koolitantsu festivalile omadele pöialt hoidma tulid ja loodan Teid näha ka järgmistel esinemistel!