Nüüdseks on siis 20 aastat toodetud peamiselt piima, kasutada olevatel põldudel kasvatatakse sööta karjale. Osaühingut on tegevjuhina juhtinud Raivo Sonn, Kaido Touart, Veigo Neeme, Hillar Annok ja nüüd juba mitmendat aastat Madis Lamp, kes varem oli aastaid osaühingu juhatuse esimees. Osanikke on Madis Lambi sõnul 60 ringis, kuid nende hulgas on ka juba manalasse varisenuid, kelle pärijad ei ole pärimist vormistanud. Töötajaid on 25. Tänaseks on tööle jäänud veel 4 inimest, kes on kõik need 20 aastat töötanud Rannu Mõisas: Aime Saarepera, Juhan Laas, Vladimir Lütsep ja Anatoli Uksov. Juubelipeol peeti neid ka meeles.

Suurimaks kordaminekuks selle 20 aasta jooksul peab Madis Koopsi farmi väljaehitamist, kus viimase etapina tehti laiendus noorkarja jaoks, et likvideerida kehvas olukorras olnud Säde noorkarjalaut.

Uusi ehitisi oleks veel hädasti vaja, aga kõik sõltub rahalistest võimalustest. Piimatoodang on suurenenud 3600 liitrilt 1994. a. 8100 liitrini tänaseks. Peamiste põhjustena loetleb Madis Lamp parema tõuaretuse, paremad söödad, mida loomad saavad vastavalt isule, paremad pidamistingimused ja loomulikult töötajate kaadri. Piim realiseeritakse oma vallas asuvasse Põltsamaa Meierei Juustutööstuse Kaarlijärve tsehhi.

Edusoovid järgmisteks aastakümneteks!