Ja neid „pärijaid" oli laval palju ja nad pakkusid tõelist naudingut nii kuulajale kui vaatajale. Muusikalist osa pakkus Tartu I Muusikakooli sümfoniettorkester koos Rannu valla lastega. Laval oli vist esmakordselt selle maja ajaloos üle kolmekümne noore muusiku sümfooniaorkestri pillidega. Laulsid Astra Volkovi mudilaskoor ja Gerli Jõgi laululapsed. Tuleb tunnustada orkestri juhti tehtud ettevalmistuste eest orkestreeringus ja meie Astrat ja Gerlit, kes suutsid lühikese ajaga panna meie lauljad suure orkestri ees laulma. Kogu kontsert jättis erakordselt sooja ja südamliku tunde, mida publik ka väga tunnustas. Väärikale pidupäevale kohase laua oli esinejatele ja osavõtjatele katnud Angelika Saadjärv.

Rannu vald tunnustas aktuse osas meie arvates kõige tublimaid Rannu inimesi, kes viimase aasta või aastatepikkuse tegutsemise eest on väärt tänusõnu.

Seekord said vallavanema tänukirja ja kingituseks raamatu endine hooldustöötaja Liia Leontjeva, raamatukogude juhataja Viive Vink, õpetaja Vaike Rootsmaa, lasteaia direktor Signe Erikson, rahvamaja juhataja Liis Jaamets, Trio JAA mehed Johannes Maala, Ants Kaaver, ja Arvi Sepp, 9. klassi tubli õpilane Martin Kisand ja volikogu kauaaegne esimees Heino Gottlob.

Täname teid veelkord tubli töö ja osalemise eest Rannu ühiskondlikus elus!