Soojalt võttis publik instrumentaalduetilt Iivo Hakkaja klarnetil ja abikaasa Laila klaveril vastu nende omaloominguline pala „Rändur kaldal". Koos ja eraldi musitseerisid seejärel ka nende tütar Angela klaveril ja tütrepoeg Madis vibrafonil.

Vaheldumisi Iivo Hakkaja muhedate meenutustega kulgenud kontserdi lõpuks plaksutas kauni elamuse saanud publik bigbändilt välja lisapala.

Tänases bigbändis annavad tooni need Mõisaküla pillimängijad, keda Iivo Hakkaja 10-15 aastat tagasi õpetama hakkas. Neid toetavad tema õpilased Kilingi- Nõmme muusikakoolist.

Juubilar Iivo Hakkaja pälvis linna muusikaelu edendamise eest Mõisaküla linnalt tänukirja, mille andis üle linnapea Ervin Tamberg. Paljude õnnitlejate seas soovisid bigbändile ja selle mängivale dirigendile edasist muusikalist indu ka esindajad Kilingi-Nõmme ja Abja muusikakoolist.

Südamliku tervituse Ruhja puhkpilliorkestrilt andis edasi sealne dirigent Gvido Brencevs.

Muusikalisele osale aastapäevapeol järgnes elav keskustelu peotordi ja kohviga kultuurimaja väikeses saalis.

Kahe aastakümne kestel on pillimehed Iivo Hakkaja juhatusel esinenud puhkpillipäevadel Mõisakülas ja Suure-Jaanis, Mõisaküla kodukandipäevadel, Mulgimaal Abjas ja Hallistes, mitmel pool Viljandi- ja Pärnumaal, Pärnus ja ka Lätimaal.

Juubilar Iivo Hakkaja on palju koos musitseerinud ka abikaasa Lailaga. Oma perekvartetiga on Hakkajad TV-ski esinenud.