Volikogu kinnitas linna arengukava ja Sindi linna eelarvestrateegia 2012- 2016 muutmised, mis võimaldab linnavalitsusel võtta laenu lasteaia kohtade juurde loomiseks. Kava kohaselt on vaja ümber ehitada vabad ruumid gümnaasiumihoone C-korpuse teisel korrusel, kuhu Kooli tänavale lasteaiamajja saaks juurde võtta väiksemaid lapsi. Koolimaja ruumide kohandamiseks lasteaia tarvis on vaja remontida trepikoda ja kohandada ruumid lasteaia rühmade jaoks. Projekti eeldatav maksumus on 120 000 eurot, millele lisandub töötajate palgafond ja ruumide sisustus. Lõplik maksumus saab selgeks peale ehitus- ning sisustusostu hankeid. Loa saamiseks laenu võtmiseks pöördub linnavalitsus volikogu poole peale põhiprojekti valmimist ja selle alusel koostatud taotluseelarve järgi selgub täpsem tööde maksumus.

Volikogu ei kinnitanud haridusasutuste töötajate uusi palgamäärasid, sest lisaks eelnõule tehti veel ettepanekuid, haridustöötajate palgajuhendi muutmiseks.

Seoses 1. aprillist kehtima hakkava uue avaliku teenistuse seadusega kehtestas volikogu linnavalitsuse teenistujate uute volitusnormidega palgajuhendi. Põhipalgamäärade ülempiire võrreldes eelnenud palgajuhendiga teenistujate palgajuhendis muudetud ei ole, välja arvatud linnasekretäril ning finantsjuht-pearaamatupidajal, kus ülemist piiri tõsteti 5 protsenti. Neil ametikohtadel tõsteti palga määra ülemist piiri, et oleks võimalus vajaduse tekkimisel palgatõusu teostada.

Uue ATS - i kehtima hakkamisega kehtestas volikogu Sindi Linnavalitsuse liikmetele makstava tasu suuruse ja maksmise korra. Uue korra alusel jääb kehtima olukord, kus hüvitised ning töötasu linnapeale ning linnavalitsuse liikmetele määrab volikogu.