Võisteldi erinevates klassides: naised, juuniorid, seeniorid, esi- ja tagaveoga autod.

Avaetapp toimus 13. jaanuaril Eiklas, kus võistlusklasside favoriidid hakkasid oma võimeid kohe tõestama. Tugevat konkurentsi näitasid tagaveolised Ladad ja naiste klass, sõites korduvalt välja võistluspäeva paremaid aegu. Eriti meestel ja juunioridel oleks naisteltneidudelt õppida, sest just nende sõiduoskused osutusid üllatavaiks.

Äsja 17-aastaseks saanud Karoliina Kermik paugutas naiste klassis nii, et võitis kuuest sõidust viis. Vähe sellest, lisaks tõrjus Karoliina ka juunioride klassi mehehakatised poodiumi kõrgeimalt astmelt.

Tugevat sõitu teeb kõigest 14-aastane Chrislin Sepp, kes on jõudnud nii naiste kui ka juunioride klassis mitmel korral poodiumile. Selles tüdrukus on nii palju tahtejõudu, et ta käib Tallinnast Saaremaal võistlemas. Talvekarika viimane etapp toimus Upal, kus tulemused olid veel lahtised, aga üllatusi sellegipoolest ei tulnud.

Võistlused võib lugeda õnnestunuks. Suur tänu Kaarma vallavalitsusele, motoklubi toimkonna liikmetele, maaomanikele ja kõigile, kes olid abiks võistluste korraldamisel.

Suur tänu kõikidele lapsevanematele, kes ei pea paljuks oma aega kulutada, et noored saaksid meie võistlustel osaleda. Igamehe autokrossi sari jätkub ja seitsmes etapp on plaanitud maikuusse.

Võistlustulemused ja info leiate: kaarmaautokross.weebly.com.
________________________________________________________

Lõplik paremusjärjestus

Naised: 1. Karoliina Kermik 2. Elona Aab 3. Chrislin Sepp
Juuniorid: 1. Karoliina Kermik 2. Laurits Tass 3. Henri Tuuling
Esivedu: 1. Aivar Tuuling 2. Janar Vaima 3. Allan Meitern
Tagavedu: 1. Tõnu Paju 2. Toomas Paju 3. Janis Sillart
Seeniorid: 1. Aivar Tuuling 2. Eldur Torn 3. Kalvi Trei

Palju õnne võitjatele!