Noorsootöö kvaliteedi hindamismudeli töötas välja Eesti Noorsootöö Keskus koos noortevaldkonna partneritega. Noorsootöö kvaliteedi hindamist koordineerib samuti Eesti Noorsootöö Keskus. Projekti  käigus  vőrreldakse vallas tehtavat noor-sootööd nn. hea praktikaga, mis kajastub hindamismudelis. Protsessi  käigus viiakse läbi enesehindamine, kus valla noorsootöö osapooled ise tehtud tööd hindavad ning välishindamine, kus hindamine toimub väliste ekspertide abil, kelle osalus tagatakse Eesti Noorsootöö Keskuse poolt. Lisaks viiakse läbi küsitlus valla noorte hulgas.  Hindamise tulemused ja parendustegevused selguvad juunis.

Noored on erinevad, on vaja tagada, et igale noorele on noorsootöös kättesaadavad mitmekülgsed isiksuse arengu vőimalused - see on ka kvaliteedi hindamise visiooniks. Hindamisprotsessis osalemise läbi soovime saada ülevaate vallas tehtava noorsootöö kvaliteedist, selle tugevatest ja nőrkadest külgedest. Hindamine aitab  meil välja selgitada arendamist vajavad valdkonnad, et edaspidi oma valla    noorsootööd veelgi paremini korraldada.

Noorte küsitlused viiakse läbi elektrooniliselt. Otselink küsimustiku täitmisele pannakse üles Koigi valla kodulehele ja Facebooki alates  25. märtsist.  Koigi koolis őppivatele  noortele  on  küsimustikule vastamise vőimalus korraldatud  kooli arvutitundides. Küsimustikku saab täita ning abi ja infot küsida Koigi Noortekeskuses ja Koigi Raamatukogus.

Ootame noorte aktiivset osavőttu küsitlusest, Teie arvamus on oluline!