Märtsi kuu möödub ka lasteaias väga kiirelt ja põnevalt. Kuna märts on teatrikuu, siis kõik rühmad valmistuvad lasteaia teatripäevaks. Iga rühm on välja valinud etenduse, mida hoolega õpitakse, et siis teistele julgelt lavalt näidata.

Vaivara Lasteaia TEATRIPÄEV toimub seekord 3. aprillil kell 10.00 Olginas. Kõik huvilised on alati oodatud! Meie teame, et see päev on alati lõbus ja pakub rohkelt nalja kõigile!

Enne seda kui ise lavale astume, jõudsime käia vaatamas ka kahte etendust. 1. märtsil käisime Jõhvi Kontserdimajas vaatamas etendust „Kunksmoor ja kapten Trumm" ja 26. märtsil käisime teatris „Ilmarine", vaatamas etendust „Printsi kangelastegu." Lisaks saime teatris „Ilmarine" ka väga huvitava ekskursiooni lava taha. Suurepärane võimalus!!! Suur aitäh teile kõigile!

Märtsi kuusse mahtus lisaks ka Munadepüha. Seda tähistasime nii Olginas kui Sinimäel lõbusa mängupeoga. Saime laulda, tantsida, mängida ja mune värvida ning lõpuks koksida. Tore, et on olemas traditsioonid, nende õppimine ja tähistamine muudab meie päevad lõbusaks ja mänguliseks. Iga inimene peaks neid teadma ja kindlasti ka tähistama! Loodame, et te kõik leidsite selleks aega.

Meie alustame aprillis ettevalmistusi lasteaia LAULUKARUSSELLiks, mis toimub aprilli lõpus. Täpsemalt jagame infot meie kodulehel ja lasteaias kohapeal.

Soovime teile kõigile kaunist kevadet ning meie tegemistel saate silma peal hoida meie kodulehe kaudu www.lasteaed.vaivaravald.ee