Regulaarselt käiakse koos teisipäeviti. Tullakse rõõmuga, sest astuda talvepakasest sooja, kohviaroomiga täidetud rahvamajja, kus ootavad sind naeratavad aatekaaslased - paremat ei oska soovidagi.

Kui laulu- ja tantsuproovid on tavaline tegevus, siis on alati huvitavad ka külajutud, mis sinna paratamatult juurde kuuluvad. Need ju pidevas muutumises ja alati uudsed!

Korra kuus peame ka jooksva kuu sünnipäevi. Hõbetähega liitunud Niina Nõgene Põdrala vallast on vaieldamatult meie peolaudade tippkulinaar.

Ilma Niina valmistatud sünnipäevatordita õiget tähtpäeva nagu polekski. Aukohal on ka Helga Lillevälja küpsetatud lihapirukad.

Saabuv kevad tõotab tulla töine ja esinemisrohke. Esinemiste rea avab eakate tantsupäev 7. aprillil Tsirguliinas.

Suvine suurüritus on Valgamaa tantsupidu, järgnevad valla päev juulis ja eakate päev oktoobris. Aasta lõpetab jõulupidu Ala rahvamajas, kuhu on oodatud kõik Helme valla eakad.

Ürituste vahele mahuvad sõpruskohtumised ja tantsukollektiivide küllakutsed. Möödunud aastal külastasime Läti Gulbene linna menukat rahvatantsupidu, kuhu oli kutsutud peale eestlaste ka leedu rahvatantsukollektiivid.

Äsja, 13. märtsil olime külalisteks Tõrva Eiderattal. Tantsisime ühistantse ja laulsime koos. Mitmel korral on meil külas käinud ka eakate kollektiivid Karksist.

Täname oma uusi juhendajaid Viive Andersood ja Silvi Abolkalni, kes staažikate õpetajatena on suutnud eakad isetegevuslased oma taktikepi all kindlatesse raamidesse panna. Täname ka Helme vallavanemat Tarmo Tamme, kes on meie tegevust igati toetanud.

Hõbetäht on alati olnud avatud uute liikmete kaasamiseks. Eriti oodatud on rahvatantsijad ja kõrgema häälerühma lauljad. Kindlasti ei öelda ära meeshäältele. Algaastail laulis Hõbetähes neli meest.

Head Helme valla inimesed, rahvamaja uksed on teile valla!