Täiesti tõsine ala oli aga jäärajasõit Sviby sadamas, kus jõudu katsusid nii 4-vedu, kui ka esi- ja tagaveoga autod. Siinkohal suur tänu OÜ Ahle Balticule ja perekond Allikule, kes jääraja sponsorkorras valmistas. Rada sai nii hea, et sõitjaid jätkus pärast võistluste lõppugi. Rõõmu valmistas eriti see, et päris palju lapsi võttis mängudest osa ja nii mõnigi vanem jäi oma järelkasvule kiiruses ja osavuses alla.

Kui mõõduvõtmine läbi sai, siis kehakinnituseks oli Ela valmistatud imemaitsev hernesupp.

Seejärel jõudiski kätte kõige pidulikum hetk - autasustamine. Iga ala kolm paremat said diplomi ja kingituseks sporditeemalise raamatu või meene, lastele oli autasuks suutäis magusat.

Suur tänu Peeter Lusmägile ja Eesti Olümpiakomiteele, kes meid taas auhinnaraamatutega sponsoreeris. 

Vapper soome-kelgusprindis.

Üldkokkuvõttes võitis esikoha võistkond Ploomid, teise koha saavutas võistkond Titaanid ja kolmanda võistkond Hokabaca. Tänusõnad ka kõigile vabatahtlikele, kes aitasid mänge läbi viia kohtunikena ja kes andsid oma talvespordivarustust kasutada. Aitäh Malle Hokkonenile, Ene Rannale, Mario Mandrele, Triin Lepale, Heili ja Geidy Piibule, Kristo ja Lea Hännile, kõigile jäärajasõidu läbiviijatele, Vormsi koolile ja veel paljudele teistelegi. Ja muidugi suur aitäh kõigile tublidele sportlikele vormsilastele ja nende sõpradele, kes viitsisid kodust välja tulla ja ühiselt vahva talvepäev veeta.

Täpsusvise saalihoki palliga Hullo prügimajja.