Ühesõnaga - et inimesel oleks võimalus valida ja kaupa jätkuks kõigile.

Tehnikakupluse ellukutsumist põhjendab Jüriloo: „Kui ma 2008. a siiamaani olen remonti hooldusbussiga teinud, siis pean ma suvel olema see mees, kes käib ja remondib ja ümberringi Rapla ja Tallinna omad müüvad. Ehk et nemad riisuvad koore ja mina teen hooldust ja klatin seda jama.

Või nagu mõned on öelnud - sa oled üks poiss, kes sõidab bussiga..."

Remondivõimalused edaspidi igakülgsed

Kaupluse juurde kuuluvad ka remondi- ja hooldusruumid, kus hakatakse tegema nii remonti kui garantiiremonti.

Lisaharuna veel kodumasinate remont: pesumasinad, nõudepesumasinad, kuivatid. „Selle töö tegemise kogemus on olemas ja Kohilas ju parandust pole, aga inimesel peab olema koht, kuhu oma masin tuua," põhjendab Jüriloo, lisades, et tehnika ja riistade hooldus võiks kliendi nö kinnistada, kui ta poest uue asja samuti soetada saab.

 „Suvel ajab vahel närvi mustaks, kui pesumasinaid peab remontima, samas on aga muruniidukite hunnik ees."

Müügisaalis on pinda umbes 100 m2, remondiruume on kaks: üks, mida talvel köetakse ja teine suvine. Veel on remondiriistade hoiupaik ja ei puudu ka olmeruumid, et Priidu sõnul õhtul puhtana ja lipsuga töölt minna.

Perspektiivis on kahe töökoha loomine

Praeguse seisuga töökohti juurde ei plaanita, püütakse koos partneriga, kes viimased 10-15 aastat tegelenud tööriistarendiga Tallinnas, hakkama saada. Kuid perspektiivis võiks kaks töökohta tekkida: üks müüja-mehaanik ja teine, kelle ülesanne kodumasinaid remontida.

Küsimusele, milline võiks käive tulle, vastab Jüriloo kiiresti, et ei planeeri midagi, esimene aasta tahaks ellu jääda.

Ise on ettevõtlik mees ärisse pannud 25 000 eurot remondi ja masinate tarvis, Husqvarnalt on vaid firma esindamiseks volitused saadud.