Teeme Ära - 4. mai

Kevadkirbukas - 25. mai

Rabivere külade külapäev - 17. august

Vana aasta saatis külarahvas ühiselt ära Rabivere mõisa aidas 31. detsembri õhtul. Ilutulestik oli vägev ja tähistamist jätkus hommikutundideni!

2013. a esimene suur ettevõtmine oli vastlapäeva tähistamine, mis toimus 16. veebruaril mõisa ees. Üritus oli menukas ja sellest võttis osa ligikudu 70 inimest. Kuna Rabiveres otsesed mäed puuduvad ja vastlaliugu on seetõttu mõnevõrra keeruline teha, leiti alternatiiv.

Ulvi Pähklemäe eestvedamisel oli välja mõeldud erinevad võistlused - kirsa viskamine meestele, võistkondlik slaalomijooks puuplangu peal jne. Lastele oli mitmeid põnevaid võistlusi, sai sõita lumesaani taha paigutatud snowtubing'u rõngaga ja palju muud põnevat. Parimad said premeeritud, kõigile lastele medalid kaela riputatud ning head ja paremat jagatud. Söödi hernesuppi ja vastlakukleid kuuma maateega.

Üritusi on hakanud viimasel ajal toimuma tihedalt ning külainimeste huvi nende vastu on märgatavalt suurenenud. Suurimaks eesmärgiks sel kevadel on külale üldkasutatava maa taotlemine, mis tagaks kindla paiga ürituste toimumiseks.

Kindel on see, et küla on leidnud taas oma sära, mis vahepeal oli veidike tagaplaanile jäänud, külainimesed tunnevad huvi toimuva vastu ning ühtekuuluvustunne, mis ühel külal olema peab, hakkab taastuma. Midagi paremat ei saakski üks seltsing oma külalt tahta.