Palupera karikavõistlustel selgusid ka Valgamaa meistrid meeskondlikus mälumängus. Üldarvestuses teiseks tulnud Otepää mõttesportlased Mairold Kõrvel, Meelis Lill, Urmas Kuldmaa ja Kaido Mägi on tänavused Valgamaa meistrid. Kolmanda koha ja Valgamaa meistrivõistluste hõbemedalid viisid koju Puka mehed Eerik Müts, Agur Ostrak, Marko Koort ja Tõnis Mark. Valgamaa pronksmedalid võitis Valga TPMK võistkond Sangaste, Tõrva ja Tartu valla ees. Väga tubli oli Palupera noortevõistkond, kes pidas Palupera õpetajatega oma väikese turniiri ja väljus sellest võitjana.

Kõik osavõtjad said päevakohase meene ja võisid auhinnalaualt, mille katmiseks andsid suure panuse Palupera vald ja Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp, valida endale meelepärase raamatu.

Räägiti ka mälumängu ajaloost, peeti meeles inimesi, kes on aastate jooksul mängu heale käekäigule kaasa aidanud. Nõuni noored näitasid Nõuni küla tutvustavat filmi ja kultuurimaja perenaine Marika Viks viis läbi viktoriini filmi tähelepanelikumale vaatajale, kelleks osutus Tiina Liivamägi Sangastest. Ei puudund ka suur juubelitort, mille valmistasid Lande Grillikoja osavad tordimeistrid. Suur tänu kõigile headele abilistele ja toetajatele!

Osavõtjate rohkus ja huvi mängu vastu annab kindlust turniiri jätkata ja loodetavasti ka 25. sünnipäeva pidada.

P.S. Kõigi voorude küsimused ja vastused leiate www.palupera.ee lehelt.