Oleme väga tänulikud Sigula Rahvamajale, Kolga Keskkooli lauluõpetajale Külli-Katri Eskenile ja loomulikult Kolga rühmajuhtidele, kes tegid kõik, et see vahva laager toimuks. Loksa laulupoisid Marko Metus, Alex Alliksaar Marko Kurisoo, Kristo Metus ja Siim Aksel Amer saavad olla osalised noorte kotkaste plaadi valmimisel.

Kodutütred jätkavad oma kombeõpetuse koolitusi ning koolivaheajal said nad teadmisi näo hooldusest ja meikimisest. Kombeõpetuse eesmärk on õpetada tüdrukutele naiselikke oskusi. Meie soov on, et meie tüdrukud oskavad igas olukorras käituda.

Lõpetasime oma tegusa nädala "Noortekaööga". Kui enamasti on meie kokkusaamised tegusad ja millegi uue õppimise eesmärgiga, siis nüüd tahtsime lihtsalt koos olla ja oma rühma tunnet tugevdada. Õhtu alustasime linnupesakastide paigaldamisega. Pesakastid olid laulupoisid teinud laagris olles. Hiljem rääkisime, vaatasime filme ja mängisime. Hommikul pidi iga noor ise oma hommikuvõileiva valmistama - toimus vahvate „võikude" konkurss, mille auhinnaks oli oma võileiva ära söömine pudru kõrvale.

Kuna kodutütarde ja noorte kotkaste organisatsiooni tähtsamad võistlused ja välilaagrid on kõik tulekul, siis astusime sammu välihooaja alguse poole. Soovime kõigile oma noortele jaksu veel viimane veerand koolis kenasti vastu pidada!