Iga osaleja võib esitada 1-5 fotot konkursile (koos pealkirjadega). Fotode edastamisel tuleb esitada osaleja kontaktandmed (ees- ja perekonnanimi, telefon, meiliaadress).

Konkursil osavõtuks kvalifitseeruvad fotod, mis on jäädvustatud 2012.-2013. aasta jooksul Kose vallas (sündmused, üritused, maastikuvaated, portreed, loomad, tegevused tööpostil jne) ja neid ei ole varem avaldatud.

Võistlusfoto peab olema hea kvaliteediga, nii et seda oleks  võimalik vähemalt A4 formaadis välja trükkida (resolutsioon soovitavalt 300 dpi, suurus mitte väiksem kui 2480x1795 pikslit).

Fotode laekumise tähtaeg on 15. mai 2013. Fotod tuleb saata meili- või postiaadressil: ravila.selts@gmail.com või Ravila Külaarendamise Selts, Ravila alevik, Kose vald, Harjumaa 75101.

Fotonäitus on otseselt seotud fotokonkursiga. Fotonäitusele pannakse üles kõigi fotokonkursil osalenute tööd.

Näituse külastajad saavad valida fotode hulgast oma lemmikud. Parimate fotode autorid saavad väärikad autasud, märgitakse ära Kose Teatajas ja valla kodulehel.

Logo, mis kaunistaks

Logokonkurss on planeeritud leidmaks meie külaseltsile ilus logo, mille saaksime edaspidi ka kasutusele võtta.

Osalema on oodatud kogu valla rahvas, sest parimad ideed ei pruugi sugugi tulla oma kogukonnast. Eriti oodatud on noored oma loomingut näitama.

Logokavandite laekumise tähtaeg on 1. mai 2013. Kavandid tuleb saata maili- või postiaadressil: ravila.selts@gmail.com või Ravila Külaarendamise Selts, Ravila alevik, Kose vald, Harjumaa 75101.

Logokavandi palume esitada A4 formaadis, lisada kontaktandmed. Logokonkursi parimad saavad väärikad autasud ja nimed avaldatakse valla kodulehel ja juunikuu Kose Teatajas.

Keraamiline maskott

Maskotikonkurss viiakse läbi leidmaks külaseltsile vahva maskott, mida edaspidi saaks kasutada nii oma aleviku kui valla suurematel üritustel.

Maskotikonkurss koosneb kahest osast ehk kõigepealt ideekavandist ja seejärel selle teostusest keraamiliselt.

Konkursi I voor on ideekavandi konkurss, mille kavandite laekumise tähtaeg on 1. mai 2013. Kavandid tuleb saata kas maili- või postiaadressil: ravila.selts@gmail.com või Ravila Külaarendamise Selts, Ravila alevik, Kose vald, Harjumaa 75101.

Kavandid tuleb esitada A4 formaadis, lisada kontaktandmed.

Paremad kavandid lähevad edasi II vooru, mis toimub juba maikuus Ravila Külakeskuses.

Konkursi II voor, maskoti keraamiline teostus, toimub kõigile võrdsetel alustel. Konkursil osalejatel on kasutada ühesugused töövahendid ja materjalid. Osalema on oodatud kõik need, kel soov oma ideid ellu viia! Täpsem info II vooru kohta juba maikuu lehes ja valla kodulehel.

Info konkursside kohta tel. 507 8055 või ravila.selts@gmail.com.

Märtsikuus toimusid seoses projektiga juba GIMP koolitus ja esimesed keraamikakoolitused. Huvi keraamikakoolituste vastu oli suur ja koolitusgrupid said kiiresti täis.

Neile, kes seekord koolitusgruppidesse ei mahtunud, võime lohutuseks öelda, et hiljemalt sügisel plaanime ka uusi koolitusi.

Kõik konkursside tulemused avaldatakse Kose Teatajas, Kose valla kodulehel.

Üritusi toetab Leader programm.