2) Volikogu istungil tuli teemaks ka veel kellade edasi keeramine. Otsustati ainult oma kellad edasi keerata. Nii keeratigi kõigi volikogu liikmete kellad edasi nelja tunni võrra. Kuna volikogu istung kestab kokku neli tundi, siis maksti iga ületöötatud minuti eest 15 eurot koduigatsustasu. Istung ise kestis kokku neli tundi ja kaheksa minutit.

Alanud on ka kevad. Seda on kohe silmaga märgata, kuidas esimesed viina- ja õllepudelid tärkavad lume alt nagu kevadised sinililled. Igale inimesele meie vallas on luba antud selliseid kevadlilli noppida piiramatus koguses. Sügisel külvamine aga rangelt keelatud.

Vahepeal oli meil ka lihavõttepühad, kus iga valla elanik võis vabalt minna poodi ja võtta tasuta liha. Kuna kartus saada hobuseliha oli niivõrd suur, siis tasuta liha ei käinud võtmas keegi.

Igal munadega isendil oli samal ajal võimalus osa võtta ka kunstiringist, kus suur hulk isaseid said oma munad kevadiselt kirkaks värvida ja hiljem neid ka sõbralikult koksida. Ilm on vastavalt kevadele ikka väga naljakas.