Aili nimeski peituvad kõik need omadused, mis ta eriliseks teevad:

A - armastus laste, looduse ja kodu vastu; abivalmidus, ta ei suuda abivajajatele ei öelda ja seetõttu on tal ka palju tänulikke sõpru

I - ilumeel

L - lahkus, lihtsus

I - imeline oskus kõik asjad vaikselt ja rahulikult ära teha

Tal on oma nägemus asjadest ning ta ei lase end valitud sihilt kõrvale kallutada ja viib ette võetud asjad alati lõpuni. Lasteaias pole toimunud ühtegi etendust ega spordiüritust, mille läbiviimisel või ettevalmistamisel poleks Aili osalenud. Oma sportliku eeskujuga nakatab ta nii lapsi, lapsevanemaid kui kolleege.

Vanu pilte vaadates võib märgata, et ikka on Ailil keegi süles, keegi ripub kaelas ja keegi hoiab käest. Kui sõimerühma uusi lapsi tuuakse, küsivad lapsevanemad tihti, kas rühma õpetajad on ikka endised. Aili tööd osatakse hinnata nii töökollektiivis kui väljaspool seda.

Lisaks on Aili hoolitsev vanaema oma pojatütrele Mia-Leele, kelle käekäik talle väga korda läheb. Palju aega ja energiat pühendab ta oma kodu kaunimaks ja hubasemaks muutmisele.

Samuti on Aili avatud kõigele uuele ning täiendab end meelsasti. Õpitusse suhtub ta loovalt ning leiab alati võimaluse uusi oskusi rakendada.

Loodetavasti tuleb aastatele, mis Aili on Vambola lasteaiale pühendanud, veel palju lisa.

Selleks õnne, jõudu ja tugevat tervist!