Paremaid tulemusi näitasid sangpommi kahevõistluse mehed Roman Kattai, Ruben Poljakov, Kristo Lipasaar ja Aivar Roosalu, kes kõik saavutasid oma kaalus I koha ning tõid Luunjale ka meeskonnavõidu.

Meie maletajad Kalle Peebo eestvedamisel tulid sel korral hõbemedalile. Spordialati kolmandaks tuldi kabes.

Tartumaa talimängud võitis traditsiooniliselt Tartu vald, talle järgnes Tähtvere vald. Luunja vald aga seljatas Tartu linna, kes jäi seekord 4. kohale.

Tartumaa talimängudel osales kokku 15 Tartumaa oma­valitsust.

Ees on ootamas Tartumaa suvemängud. Seoses sellega oo­tame Luunja valla esindussportlaste hulka värsket verd. Palume, et aktiivselt spordiga tegelevad luunjakad, kellel pole midagi ka võistlemise vastu endast teada annaksid. Täpsema info suvemängude ja lähenevate Emajõemän­gude kohta, mis toimuvad 8. juunil, leiate vabaajakesku­se kodulehelt või Tartumaa Spordiliidu kodulehelt.

24. aprillil algusega kell 19.30 korraldab Luunja Kultuuri- ja Vabaajakeskus koostöös Luunja Spordiklubiga Luunja Jüriööjooksu. Pakume jooksurõõmu nii tilludele kui täis­kasvanutele.

Ootame väga, et valla asutused, organisatsioonid, vabaü­hendused, sõpruskonnad, perekonnad ja külade esin-dused tuleksid oma teatevõistkondadega jooksust osa võtma.

Süütame ka sümboolse jüriöölõkke ning kultuuripro­grammi pakub võitlusklubi „ Turm". Kõiki lapsi (tillud 0-6 a, 7-9 a, 10-12 a) kes võtavad osa individuaaljooksudest ootab magus auhind ja diplom (juhend www.kultuurima­ja.luunja.ee). Parimaid teatejooksu võistkondi autasusta­me medalite ja karikaga.

18. mail ootab luunjakaid jalrattamatk J. Liivi majamuu­seumisse, kus on võimalik ka osa võtta muuseumiöö programmist. Matka pikkus on umbes 40 km. Kes tagasi õhtul sõita ei jõua, selle toob tellitud buss koos rattaga Luunjasse tagasi.

Luunja jüriööjooksu ja jalgrattamatka toetab Kultuurka­pitali Tartumaa Ekspertgrupp.