Hoopis vähesed teavad aga, et juba 2003. aastast osutatakse selles majas ka hoolekande teenuseid psüühikahäiretega inimestele.

Teenuseid on kahte liiki: igapäevaelu toetamise teenus ning toetatud elamise teenus. Viimast toetuseliiki pakutakse käesoleva aasta veebruarist ning see on mõeldud teenusele suunatud inimesele peavarju andmiseks ja tema õpetamiseks koduse majapidamisega toimetulemiseks.

Igapäevaelu toetamine tähendab eelkõige igakülgset abi kliendi elu korraldamisel ja sotsiaalse võrgustiku toimimisel, nt käiakse koos toidupoes, rõivaid ostmas, õpitakse nööpi ette õmblema kuni selleni välja, et mängitakse lauamänge või pannakse puslet kokku, vaadatakse pildiraamatuid. Kõike tehakse konkreetse inimese diagnoosist ning võimetest lähtuvalt.

Tegevused toimuvad kord nädalas vastava koolituse saanud juhendaja käe all. Aasta lõpus koostatakse uus isiklik tegevusplaan vastavalt inimese võimetele ja vajadustele. Aasta lõpus toimub ka analüüs, kes ja kui palju on neist tegevustest kasu saanud. Kuna tegemist on psüühiliselt haigete inimestega, on põhiline eesmärk hoida inimese arengut tagasi langemast ja aidata tal säilitada kontakte ümbruskonnaga.

Teenusele suunamise ettepaneku teeb psühhiaater ning lõpliku otsuse Sotsiaalkindlustusamet.