Projekti „Be Good at Sport through Three Countries" tegevused algavad 15. aprillil 2013. Selle projekti käigus viiakse ellu mitmeid rahvusvahelisi võistlusi jalg- ja võrkpallis ning saalihokis. Meeskondadele ostetakse vajalik inventar ja spordivarustus ning antakse välja ühine tervist ja sportlikku mõttelaadi edendav brošüür. Spordiinimesed saavad oma teadmisi täiendada ja kogemusi vahetada rahvusvahelistel konverentsidel.

Valga linnapea Kalev Härk selgitas: „Selle projektiga tõestab Valga veelkord, et siin on olemas head võimalused erinevate spordialade harrastamiseks, seda nii spordirajatiste kui tegusate spordiklubide ja entusiastide näol. Valga pallimängude võistkonnad on aastate jooksul oma huvitavate mängudega toonud saali suurearvulise kodulinna publikut ning oma tegevusega innustanud paljusid valgalasi sporti tegema."

Projekt kestab 18 kuud. Projekti kogumaksumus on 220 000 eurot, mis jaguneb kolme partneri vahel. Valga osa sellest on 90 000 eurot, millest Valga Linnavalitsus panustab projekti omaosalusena 8400 eurot.
Valga linn konkureeris Eesti-Läti-Vene programmi viimases voorus esmalt 340 projektiideega, millest valiti välja 38 ja lõpliku rahastuse sai 20 projekti.