Ei tõmmata enam tormakaid tantsupoognaid, vaid ikka rahulikult ja väärikalt, vastavalt eale.

Enesele märkamatult on täis tiksunud kümme tegusat aastat. Oleme jätnud hüvasti armsaks saanud kaaslastega ja tervitanud uusi tulijaid. Isegi valud ja haigused poevad peitu, kui on kätte jõudnud proovipäev.

Nendesse aastatesse on mahtunud põnevaid esinemisi ja huvitavaid reise - Setumaale ja Hiiumaale, Ida-Virumaale ja Vormsi saarele.

Ja siis see lõõtsapill, mis teeb kiiga-kääga... ? Oleme omasuguste seas veidi eriline rühm.

Meid ei näe ei proovi tegemas ega ka esinemas plaadimasina saatel. Meil on ikka oma pillimees ja laulurühm ning nii on see olnud rühma algusest saati. Lõõtsa asemel on küll akordion, kuid see annabki võimalusi paremini lauljatele sobivas helistikus laulda. Liisude laululist ja muusikalist tegevust toetabki Seeniortrio JAA (ehk siis Juhan, Ants ja Arvi), kellel täitus 5 tegevusaastat. Tantsijatele ja lauljatele on pillimees ikka väga tähtis ja oluline.

Siinkohal suur tänu Arvi Sepale! Tänusõnad ka meie eelmistele pillimängijatele Sirje Reichmannile ja Margit Aruksaarele! Tegelikult lisab iga laulja ja tantsija rühmale oma näo.

Kokku on see üks tubli ja toimekas seltskond, kes on pannud tugevalt õla alla nii valla kultuurielule kui ka pensionäride tegevusele.

Suur tänu teile selle eest!

Suur tänu Pilsu talule ja Rannu Vallavalitsusele materiaalse abi eest!