Suve alguseni on aga pisut aega ja enne seda on hea meel kuulutada, et õige pea saab LaitseRallyParki tulla kaasa elama tõeliste ralliässade võiduajamisele - 10. ja 11. mail toimub taaskord Tallinna Ralli!

Viimati, 2010. aasta Tallinna Ralli raames toimus paarisrajal üks kiiruskatse, seekord toimub kaks - esimene 10. mai õhtul algusega kell 20:06 ning teine 11. mail orienteeruvalt kell 11:40. Nii reedel kui laupäeval pärast paarisraja katset toimuvad mitmed kiiruskatsed LaitseRallyPargi lähiümbruses: Ruilas, Vasalemmas, Vaimõisas ja Kernus. Võistluskeskuseks kogu selle aja vältel on LaitseRallyPark.

10. ja 11. mail on LaitseRallyParki oodatud ka kõik lastega pered, et nautida rallimelu ning osa saada meelelahutusprogrammist. Avatud on kardikeskus, mängudemaja, liikluslinnak, vanaautode EXPO; ootamas on trikiauto ning mitmed põnevad võistlused ja tegevused lastele. Kes väljaspool parki toimuvatele kiiruskatsetele minna ei soovi, saab toimuvaga kursis olla kommentaatori vahendusel. Kohapeal saab osta maitsvat söögi- ja joogipoolist. Tulge vaatama ralliautosid, koguma autogramme ja oma lemmikutele kaasa elama!

Kohtumiseni Tallinna Rallil LaitseRallyPargis!

Rallikava ja piletiinfo www.laitserallypark.ee