Trupi juhendaja Ülle Rajamardi sõnul sai laval näha ka ministri poolt üsna õhukeseks kärbitud Tammsaare „Tõest ja õigusest" vaibale kutsutud Vargamäe Krõõta koos oma kaasaegsete maarahva muredega, kellele Nipernaadi oli teinud erinevatest raamatutest vaheldust otsides ja digitaalseid haiguslugusid korjates lapse. „Igapäevaelu terav kajastamine satiirilise komejandi võtmes läks publikule hästi peale, sest kohas, kus minister ja kantsler jõudsid veendumusele, et eesti rahvale ei ole midagi vaja peale oskuse eurosente lugeda või kus selgus Oru Pearu tegelik Europarlamendis istumise põhjus, katkestas publik mängu mitmel korral aplausiga."

Juba 17. korda Väätsa valla ja Maalehe ühistööna toimuval huumoripäeval osales harrastusnäitlejaid Tartu-, Viljandi- ja Jõgevamaalt, mitmed trupid jäid tulemata gripiviiruse tagajärjel. Lääne-Virumaad esindas ainsana Pajusti huumoritrupp koosseisus Age Uustalu, Jaan Lõõnik ja Ülle Rajamart (pildil).

Aastate jooksul on Pajusti trupp Väätsa huumoripäeval osalenud üheksa korda (!), seitsmel korral on trupp toonud peaauhinna „Parim estraad", viiel korral on välja teenitud publiku lemmiku tiitli ning saanud mitmeid eriauhindu näitlejameisterlikkuse ja lavastamise eest.

Huumoripäeva väisas ka filmimees Ken Saan, kes tegi parimate osavõtjatega intervjuud planeeritava dokumentaalfilmi jaoks eesti huumoritegijatest.

Pajusti huumori-satiiritrupp on tegutsenud Pajusti klubis 13 aastat , kõik need aastad on truppi juhendanud Ülle Rajamart.