-veebruaris Eesti laste meistrivõistlustel sumos

-märtsis 25. Kristjan Palusalu noorteturniiril maadluses.

X klassi noormees MARTEN JÕEVEE tuli noormeeste arvestuses Haapsalus 10 km maanteejooksus, mille lõpe­tas kokku 83 jooksjat, uue rajarekordiga oma vanuseklas­sis võitjaks.

X klassi noormees TÕNIS KIRSIPUU osales Hispaanias jalgratturite treeninglaagris ja aprillikuu teises pooles võ­tab osa hooaja tulistest heitlustest.

Vabariigis on igal talvel kõige vapramate suusatajate jaoks ESTOLOPETI sari, mis koosneb kuuest suusamara­tonist. Sel talvel läbis ainukese naisena Kullamaalt ja ka Läänemaalt kõik etapid LINDA PÄRNPUU.

Kullamaa võrkpallimehed on jõudnud maakonna meistrivõistluste finaali parima asetusega. Meie mehed mängivad edukalt ka teistes võistkondades:

Vabariigi meistritiitlit jahib Pärnu meeskonnas RO­MET PRIIMÄGI ning vabariigi veteranide meistrivõist­lustel sihib MADIS JÕGISALU koos meie vilistlase KAA­REL KOLLOga auhinnalist kohta.

Pärnumaa finaalis Pärnu" Tervise" meeskonnas on KUIDO JÕGISALU ja tublilt mängib ka Pärnu mees­konnas vabariigi I liigas KEIRO JÕGISALU. Oma süstee­mides osalevad veel KAJAR LAUS ja MAANUS JÕEVEE.

Märtsikuus peeti Kullamaa lahtised meistrivõistlused suusatamises. Ilm oli mõnus ja rajad superhead, raja­meistriks oli Peep Jõevee.

Osales 17 suusatajat. Arvestust peeti kahes grupis: täiskasvanud ja veteranid. Parimad olid: Jane Pärnalaas, Linda Pärnpuu, Mihkel Pärnalaas ja Kalle Golubev. Kõi­gile jagati kuuma teed ja puuvilju, parimad said lisaks medalid.

Toimus XII pereturniir võrkpallis. Kuna kaks perekon­da ei saanud meeskonda kokku jäid nad seekord võist­lustest eemale ning võistlused peeti uues formaadis. Võitis võrkpall ja osalejad. Osales kaks perekonda: Jõ­gisalud ja Jõeveed 18 mängijaga. Võtsime vastu otsuse, et jätkame traditsiooni ka uuel aastal.

Võrkpalli pereturniir. Naised mänguhoos. Foto Reeli Silde

Võrkpalli pereturniiri võitjad Keiro Jõgisalu, Maanus Jõevee ja Keit Jõgisalu. Foto Reeli Silde