Rahvatantse asus õpetama Monica Kolk ning aasta hiljem juba Leili Väisa. Praegu tegutseme Antsla KSK-s ringidena, kus põhitegevuseks on tantsude, laulude ja pillilugude õppimine. Harjutused toimuvad kalendaarse plaani järgi iga nädal. Õpituga esinemine võimaldab meil osa võtta eakatele mõeldud pidulikest üritustest ja suhelda Võru maakonna teiste seltsidega (näiteks Mõniste, Varstu, Kurenurme jt memmed-taadid).

Maakondliku sündmusena osaleme aastaid memme- taadi pidudel, mis on 4 maakonna ühine suurpäev, Võrumaa seenioride tantsupäeval, Võru Folkloorifestivalil jm. Klubiliselt lisanduvad mitmed tähtpäevad ja üritused nagu eakate päev, liikmete sünnipäevad, jõuluüritused, ekskursioonid jm.

Antsla valla pensionäridele anname oma ettevõtmistest teada kuulutuste abil ja ootame neilt ikka aktiivset osavõttu. Osavõtjaid jätkub.

Rahalised kulutused kalkuleerime enamuses omaosaluse teel. Suuremate sündmuste jaoks oleme tuge saanud Antsla vallalt, põhiliselt transpordiks.

Klubis Sügismeloodia tegutseb keskmiselt 25-30 aktiivset liiget vanuses 60- kuni 80+ aastat. Ühine tegevus on meid liitnud, hoidnud vaimu ning keha nooruslikuna ja suhteliselt tervena, vanuseline vahe ei sega. Liikmeskond vahetub, aga kes on jäänud, see välja astuma ei kiirusta.

Sügismeloodia nimel aitäh toetajatele, kes on võimaldanud ja toetanud meie tegevust.