Kokku osales „Suusad lumme" võistlussarjas 65 osalejat. Tänuväärset tööd suusasarja korraldamisel on teinud Hauka veloklubi eestvedaja Ülar Morel, keda tunnustati ka Antsla valla „Aasta tegu 2012" tiitliga.

Nüüd, kus Antslas on korralikud suusarajad ja treeningkilomeetrite kogumiseks ei pea sõitma kaugele, on kasvanud Antsla kandist suusasõprade arv, kes osalevad Tartu maratonil. Sel aastal osales Tartu maratonil 25 Antsla valla elanikku, mis peaks tõestama terviseraja vajalikkust. On hea meel , et suusatamine muutub Antslas iga aastaga järjest populaarsemaks.

Loodame, et radade korrashoid on nüüd tänu Siseministeeriumi ja vallavalitsuse poolt eraldatud toetusele (ATV ost) ja toetajate abiga soetatud rajamasinale nüüdseks lahendatud.

Kuid õnneks on Eestimaale saabunud kevad ja aeg on välja võtta rattad, kui 24. aprillil alustab Antsla valla rattatuur! Tahame meelde tuletada kõikidele valla elanikele, et igasugune sportimine on terviseks just sinule ja võistlustel pole tähtis võit vaid osalemise rõõm. Osalemisega austate võistluste korraldajaid, kes on selleks palju vaeva näinud ja aega kulutanud.

Soovime kõigile sportlikku kevadet!