Nende päevade jooksul saavad noored uusi teadmisi ja kogemusi stuudiotööst, lavatehnika kasutamisest, bändi moodustamisest ja kõigest, mis bändi tegemisega veel seotud on. Nende päevade jooksul toimuvad individuaaltunnid, kus iga õpilane saab täiendada oma seniseid oskusi ja õppida midagi põnevat ja uut. Kuna aasta 2012 õpetajatega olid laagris osalejad väga rahul, siis otsustasid laagrikorraldajad ka sellel aastal samade õpetajate kasuks. Tegemist on professionaalsete muusikutega, kes ka ise aktiivselt bändis mängivad.

Laagrimelust ei puudu puhkus ja vaba aeg ning kindlasti on tulemas ka sellel korral laagri raames ekskursioon, mis annab võimaluse omavahel veel paremini tuttavaks saada. Laager on igati positiivne kogemus kõigile osavõtjatele. See on parim puhkus vaikses ja väikses Antsla linnas Võrumaa noortele, kust koju minnakse uute teadmiste ja oskustega. Tule ja võta oma muusikasõbrad kaasa!

Laager kulmineerub Hauka Rock kontserdiga, kus iga laagribänd näitab, mida viie päeva jooksul on võimalik selgeks õppida. Kõik hea muusika austajad on oodatud 20. juulil kontserdile. Nii, et jälgige ikka reklaamtahvleid ja külastage ka meie kodulehte www.antslaksk.ee, et teaksite õigel ajal olla õiges kohas!

Antsla KSK ja MTÜ
Antsla Noorteklubi