Tänan ja kõiki õpilasi ja õpetajaid, kes on ära teinud suure töö suhteliselt lühikese tähtajaga. Kohustuslikud palad avalikustati alles oktoobri lõpul ning ootamatult toodi konkursiaeg veel kahe nädala võrra varasemaks. Nähes ise kogu ettevalmistavat tööperioodi ning kuulates konkurssi, kus eranditult kõik õpilased suutsid niivõrd kontsentreeritult esineda, siis tulemuseks saabki olla aegade parimad esitused ning väga väärikalt kooli esindamine.

Täname lapsevanemaid, kes oma lapsi innustasid ja pingsal harjutusperioodil aitasid ja hoolisid.

21.-23. mail kell 14.00-17.00 on Antsla Muusikakoolis Lahtiste uste päevad.

Kõik huvilised on oodatud külastama meie tunde, tutvuma õpetajate ning õppimisvõimalustega, valida endale meeldiv pill jne. Toimuvad konsultatsioonid sisseastujatele.Oodatud on ka täiskasvanud, kes on avaldanud soovi kas pillimänguõppimist jätkama või alles alustama.

24.mail kell 16.00 toimub Antsla Muusikakooli kontsert-aktus.

Lõpetame 40. õppeaastat! Tulge kuulama meie väikeseid muusikuid!

28.-29.mail kell 12.00- 16.00 ootame uusi õpilasi sisseastumiskatsetele. Ette valmistada üks laul omal soovil, järgneb lühike musikaalsustest.

Avaldusi saab täita kohapeal, vajalik lapse sünnitunnistuse koopia (saab teha kohapeal). Oodatakse 7- 8 aastasi lapsi I klassi ja 6-7 aastasi lapsi ettevalmistusklassi.

Kõikidel eelpool mainitud kuupäevadel oodatakse ka täiskasvanuid vestlusele, et saada teavet teie õppimissoovist ning pillivalikust juba maikuus. Nii saame planeerida õpetajate koormusi ja täiskasvanute õpet juba algaval sügisel.

Täpsem info e-post: muusikakool@antsla.ee või ene.jogi@mail.ee või tel 5329 2690.

Kena kevadet!