Tervitussõnad ettevõtjatele edastas vallavanem Tiit Tõnts, misjärel sai sõna volikogu esimees Kurmet Müürsepp, kes rääkis Antsla ja Urvaste valla võimalikust ühinemisest tulevikus ning sellega kaasnevast võimalikust kokkuhoiust. Samuti rõhutas ta vajadust teha enam koostööd omavalitsuse ja kohalike ettevõtjate vahel Oma tegemistest andsid ülevaate: Töötukassa, Tööinspektsioon ja Võrumaa Arenguagentuur Antsla Vallavalitsuse arenguspetsialist edastas ülevaate Antsla valla tegutsevate ettevõtjate majandustulemustest ning paari lausega said osalejad teada Antsla valla maksulaekumistest ja keskmistest brutopalkadest.

Ettevõtjatest rääkisid oma tegemistest läbi aegade AS Antsla Inno ja Kalevipuit OÜ. Kui esimese näol on tegemist valla suurima ettevõttega, kus tänasel päeval töötab ~200 inimest, siis Kalevipuit on ettevõte, mis on ellu kutsutud eesmärgil ise endale töökoht luua. Kuigi mastaabid on väga erinevad ning probleemidki, on mõlemal omad raskused mis mis vajavad ületamist.

Loodetavasti saavad sarnased kokkusaamised traditsiooniks.

Juba järgmisel kokkusaamisel püütakse leida paljusid ettevõtjaid huvitav ning sarnane teema mis enam magnetina toimiks ja ettevõtjaid enam osalema meelitaks.