Kõige odavam, 10 000 eurot. Kõige kallim – 12 500.

Kusjuures väljanägemise poolelt on autot ja küll ja küll. Agressiivsust, lootust edasiliikumisele ning jõule, usku, et see sõiduriist suudab linna löökauke taluda ning keskmisest mudastki iseseisvalt välja ronida (kõrgendatud kliirens, kuigi maastur ta ju ei ole).

Lisaks on Stepways stiili, millega võiks stiilsemategi kõrval seista. Ühesõnaga: välimus pigem meelitab kui peletab.

Nüüd mootor käima. Käib põrinal. Mitmete konkurentidega võrreldes pigem valjul põrinal, aga mäletate ju, mida me konkurentide kohta ütlesime. Tooge sama hinnaga auto kõrvale, siis võime hakata põrinaid ning värinaid võrdlema.

Seda autot osta tulles leppisime ka kokku, et niisama kihutamiseks seda ei soeta. Et see on vahend, millega ajada oma igapäevased asjad, pulmarongis aga leppida pigem viimaste kohtadega. Nii ongi: võimsus 65 kw teeb optimaalse. Mitte rohkem, aga ka mitte vähem.

Kusjuures kütusekuluga on suudetud teha parim. 1,5 liitrine diiselmootor küsib parasjagu nii palju, et panete 50-liitrise paagi täis, sõidate Lääne-Virumaale ja tagasi ning andur näitab, et niiviisi (maanteel lubatud kiirusega kulgedes) võiksite läbida veel 1000 km. Seda te ju tahtsitegi!

Käigud pisut kangelt vahetuvad, aga ehk pisuke kulumine tuleb siin pigem kasuks kui kahjuks.

Et maantee sisse kostab, sellega võiks end ka juba alguses harjutada. Ning et seevõrra tuleb muusikat valjemaks vajutada. Kusjuures piisava varustatuse korral isegi puutetundliku ekraani vahendusel, mis näib ülejäänud autot arvestades küll pigem võõrkeha.

Mis aga veel raadio ja muu müra suhtesse puutub, siis parem on, kui ette lepite, et teie pärisosaks jääb uudiste kuulamine. Klassikaraadio lainepikkus jätke pigem sisse vajutamata.

Ruumi on parajalt. Tagaistmel saab rahumeeles istuda (kõige mugavam pole, aga peatust paluda ning maha pole ka nagu põhjust).

380 euro eest võite lisaks osta kasvõi nahksisu.

Pakiruumis on küllalt kohta kahe koti kartuli jaoks.

Seega: auto mis auto. Kannatab mööda kehva teed sõita ja puhtaks pestuna uhkelt sugulastele näidata. Väga mõistliku hinna eest.