Kõik teatrietendused olid väga huvitavad, vaimukad ja toredad. Lapsed olid tõelised näitlejad, kes täitsid oma rolle meisterlikult. Oluline siinkohal oli sära laste silmis, mis näitas, et näitlemisest tunti  rõõmu ja rahulolu.


Peaasi, et sõnad meelest ei lähe.

Suur, suur aitäh kõigile näitlejatele, nii suurtele kui väikestele, imetoredate teatrietenduste ja teatrielamuse eest. Suur aitäh õpetajatele, kelleta poleks teatripäev aset leidnud. Suur aitäh lapsevanematele, kes leidsid aega meie teatripäevale tulla  ja seda meiega ühiselt tähistada.

15. aprillil käisid Olgina ja Sinimäe rühma lapsed ühiselt külas Sillamäe LA Rukkilill, vaatamas etendust „Ernesto küülikud". 25. aprillil käisid Sinimäe rühma lapsed külas ka Sillamäe LA Päikene, vaatamas etendust „Igaühel oma saladus". Suur aitäh Sillamäe lasteaedadele, kes meid külla kutsusid.

Järgmisena toimus 24. aprillil kell 10.00 „Laulukarussell", mida tähistasime kõik koos Olgina Rahvamajas. Laule esitasid nii väikesed kui suured laululinnud. Täpsemalt kirjutame nendest järgmises lehes, pilte saate vaadata lasteaia kodulehelt.

Mai kuus tähistame emadepäeva. Peod toimuvad 10. mail nii Olginas kui Sinimäel. Mai kuus toimub ka meie kõige tähtsam pidu- LÕPUPIDU, mis toimub 31. mail kell 16.00 Olgina Rahvamajas. Kooli saadame 9 tubli lasteaia last.

Soovime kõigile kaunist kevadet ja sära silmadesse!