Rösti sai kuival pannil. Haki sibul hästi peeneks ja sega ülejäänud ainetega kokku. Jaga mass saiaviiludele ühtlase kihina nii, et segu ulatuks veidike üle saia serva. Lao saiad määritud plaadile hakklihapool alla ja küpseta aeglasel tulel kümmekond minutit. Aseta taldrikule liha ülespoole ja lõika peale tomatirattad ning puista rohelist.

KALAKOOGID

400 g kalahakkliha, 2 muna, 1 dl kohvikoort, 0,5 dl riivsaia, 1 sl sidrunimahla, soola.

Sega kõikidest ainetest ühtlane mass ning vormi seejärel väikesed pätsid. Prae väheses õlis madalal kuumusel.

SPAGETIKOOK

125 g spagette, 1 muna, 1 dl piima, 1 sl õli, 100 g riivitud juustu, soola, pipart, maitserohelist. Kaste: 200 g purustatud tomateid, soola, pipart, veidi õli, maitserohelist.

Pane kastmeained keedunõusse ja lase vaikselt podiseda.

Keeda spagetid, kurna. Sega kõik ained spagettidega kokku. Tõsta pool massist õliga määritud kuumale pannile, raputa peale riivjuust siis ülejäänud segu. Küpseta madalal kuumusel umbes 8 minutit ja pööra siis ümber ja küpseta ka teiselt poolt. Valmis kook vala üle kastmega.

Head isu!