Nagu tavaks, osalesid ka sel aastal võimlemispeol külalisesinejad väljapoolt Sindit. Üles astusid võimlemisklubi Githa võimlejad Kilingi- Nõmmest (juhendaja Margit Schmidt ja Eha Smolina). Klubi oli võimlemispeole toonud ka oma vilistlasrühma, kes peo lõpus astusid üles lõbusa üllatuskavaga, millest võtsid osa ka rühma liikmete päris tillukesed lapsed.

Veel osalesid võimlemisklubi Rüht kaks rühma Pärnust ( juhendaja Kai Esna). Toreda kavaga „Tants" esinesid Sindi Lasteaia poiste rühm (juhendaja Helle Tõkke) ja rühm „Päikesejänku" ning Sindi 1. - 3. klassi võimlejad oma „Rõngakavaga".

Esmakordselt oli võimalus näha noortekeskuse tänavatantsuringi noori ja treenereid. Ringi juhendajad Hendrik Isand, Marten palu ja Robert Verlin pälvisid oma tantsu eest tormilise aplusi. Lisaks sai nautida iluvõimlejate individuaalkavu, kus oma oskusi demonstreerisid Jane Vent ja Lisanna Vanamõisa, Eliise Kull, Kristella Kukk, Annabel Sarapuu, Elo Vent ning Katre Kull.

Peo lõpetasid Sindi 5.- 8. klassi iluvõimlejad küünlakavaga „Kodu". Seejärel tänati kõiki osavõtjaid ja treenereid ning ei unustatud ka abilisi. Kõige aktiivsemaks lapsevanemaks tunnistati Siiri Kukk. Kogu seda kaunist võimlemispeo päeva juhtis treener Margit Schmidt.

Noortekeskuse võimlemispidu sai teoks Fein-Elast Estonia, Pajo trükikoja ja Sindi Linnavalitsuse toel.

Lisaks soovis korraldaja tänada kõiki treenereid : Margit Schmidt, Helle Tõkke, Kai Esna, Eha Smolina ja Anu Nõmm, tänavatantsu treenerid Hendrik Isand, Marten Penu ja Robert Verlin.

Tänud : Eneli Arusaar - Jänku-Jussi juhendamine, Tiina Tõnismäe - väga asjakohane lavakujundus, Virgo Vellend - valgustus ja helitehnika, Mart Nõmm - videosalvestus, Maarika Buhti - fotograaf.

Tänud: Maili Isand, Liidia Pihhus, Rai Multanen, Kerda Saagim, Kristjan Nüüd, Aveli Lehiste, Heleri Saulep, Janar Viibus, Juss Ojala.