Traditsiooniliselt hindas laste tõid þ ürii, kuhu kuulusid Ene Tapfer, Saima Laanemaa, Liivia Koolme, Jaak Eamets, Malle Viirma, Kaja Vaabel ja Mati Michelis. Kõik joonistusvõistlusest osavõtnud pälvisid tänukirja ja vanuserühmade parimatele anti üle ka raamat, mille autoriks joonistusvõistluse teemale vastavalt Ellen Niit.

3-5 aastaste vanuserühmas tunnustati parimaks Kaider Tropp, teise koha sai Meribel Aksen ja kolmandaks tuli Milan Lebedev. Vanuserühmas 6-7 aastased tunnistati esikoha vääriliseks Adrian Divonin, teine koht kuulus Jegor Belkovskile ja kolmandaks tuli Sandra Burkeviãa.

II - IV klassi laste hulgas tuli esikohale Larissa Sjomkina, teine oli Kiristina Allika ja kolmas Anette Kurm.

Raamatukogu direktor Ene Michelis andis teada, et raamatukogu töötajad on juba aastaid tõdenud, et Sindi kooli ja lasteaia lapsed tulevad raamatukokku ning loevad raamatuid meelsasti just siis, kui emade-isade kõrval on nende eestvedajaks tubli õpetaja. Nõnda sündiski kolmaastat tagasi mõte hakata välja andma raamatukogusõbraliku õpetaja tiitlit.

Selle nimetuse saab õpetaja kas lasteaiast või koolist, kes on ise raamatukogu aktiivne kasutaja ning toob kõige tihedamini lapsi raamatukokku. Samuti osaleb raamatukogu poolt organiseeritud ettevõtmistes ja aitab kaasa raamatukogu ürituste ettevalmistamisel.

Eelmistel aastatel said tunnustuse osaliseks Sindi Gümnaasiumi õpetajad. Nagu möödunudki kordadel polnud ka seekord valiku tegemine Sindi õpetajate seast keeruline. Tänavu oli raamatukogul rõõm anda see tiitel üle lasteaiaõpetajale Elle Kaldale.

Kindlasti tasub sammud raamatukogu poole seada ja minna vaatama laste joonistusvõistluse töid, mis üleval linnaraamatukogu treppidel.