Võistlustel osalemiseks ja treeningtulemuste võrdlemiseks teistega on tarvis aga pranglimise eest tasuda. Meie kool - Tõrva gümnaasium - on selleks leidnud rahalised võimalused. Parimate tulemuste saavutamiseks aga üksnes võimaluse loomisest ei piisa, vaid on tarvis ühiseid jõupingutusi õpilase, õpetaja ja kodu kaasabil.

Esimesed harjutustunnid viime läbi kooli arvutiklassis õpetajate juhendamisel ning seejärel on õpilastel võimalus kodus iseseisvalt treenida ning demonstreerida oma suurepärast arvutusoskust ka kodustele.

Kolmandal õppeveerandil astume aga võistlustulle, sest siis algavad maakondlikud eelvõistlused. Tublimad jõuavad poolfinaali ja parimad maakondlikule finaalvõistlusele.

Võisteldakse neljas vanuseklassis: sirgujad (1.-3. kl), oskajad (4.-6. kl), neiud ja naised (alates 7. kl) ning noormehed ja mehed (alates 7. kl.). Eelvoorudes on kaasa löönud ka meie kooli julgemad õpetajad.

Seitsme aasta jooksul, mil maakondlikku finaali on peetud, on alati jõudnud finaalvõistlusele ka meie kooli õpilasi.

Selle aasta parimad: sirgujatest Maria- Helena Lüüs (finaalis 2. koht), Marius Vister (4. koht), oskajatest Pamela Paul (6. koht), noormeeste klassis Meelis Matvei (6. koht) ja Kevin Sults (8. koht).

Täname kõiki toetajaid!

Lisainfo: www.miksike.ee