Viiendatele Elva puukujude talgutele on saagima kutsutud 12 Eesti parimat puukujurit, tegijate hulgas on Ivo Mänd, Raivo Perandi, Andres Maask, Hallan Kivisaar, Maire Põldma jt. Talgute käigus valmib Monika Kuuse kavandatud laste mänguväljak Seeneriik ja Anni Irsi ning Mariina Tiidori kavandatud väliauditoorium Metsatuba. Mänguväljak Seeneriik paigaldatakse Elva linnametsa, Metsatoa asukohaks saab olema Tartumaa tervisespordikeskuses. Õuesõppeks ja väiksemateks kontsertideks kasutatav Metsatuba sisutatakse looma- ja taimeteemaliste pinkidega, nende kavanditega sai tutvuda Elva linnaraamatukogus.

Tänasest kolmanda maini saevad meistrid Tartumaa tervisespordikeskuses, neljandal mail on demonstratsioonesinemine Elva linnas Arbi järve lähistel. Kõik huvilised on oodatud vaatama!

Lisaks puuskulptuuride valmistamisele saab metsapealinnas Elvas neljandal mail osaleda ainulaadse vineerist käbi skulptuuri valmistamises. Skulptuuri autorid on Tartu Kõrgemast Kunstikoolist eesotsas juhendaja Anne Rudanovskiga. Käbi saavad ehitada üheskoos kõik linlased ja teised metsapealinna sünnipäevalised. Suur vineerist käbi, mida saab kasutada ka paviljonina, jääb linnaskulptuurina linnavalitsuse ja kultuurikeskus Sinilind vahelisele haljasalale üheks Elva sümboliks.